Bővebben magunkról

Termékeink előállításánál elsődleges szempont a környezettudatosság.
Alapanyagaink kiválasztásánál fontos a prémium minőség. Egyedi, akár exkluzív tárgyak elkészítését is vállaljuk.
Termékeinket ajándéknak, illetve promóciós és merchandising célra ajánljuk.
Fő profilunk festmények, grafikák művészi nyomatainak prémium minőségű fa felületre nyomtatása. Ebben egy újdonságnak számító, az úgynevezett UV-Led
síkágyas nyomdatechnikai eljárás kiváló lehetőségeit használjuk ki.
A technológia lényege, hogy a nyomtatás során akár nagy felületű síkanyagokra juttatjuk fel a speciális festékréteget. Az eljárás közben a festék ultraibolya fény hatására megköt a felületen, hőhatások nélkül. Tehát a kész termék azonnal szállítható, csomagolható, illetve további munkafázisok alá kerülhet. A festék nagyon masszívan megköt a fa és az üveg felületeken, kopás és vízálló, Uv-fény hatására nem fakul. Termékeink ezáltal nyugodtan használhatók kültéren is.
A piacon újdonságnak számít a spirálozott jegyzetfüzetünk, amely A/5 méretű.
Az egyedi mintával rendelkező borítót 3 mm-es csiszolt bükkfa lapokra nyomtatjuk. Az akár 80 lap/füzet minden oldala egyedi nyomattal ellátható. Az így elhelyezett szövegek, grafikák, fotók segítségével egy tökéletes portfólió
állítható össze.
A belív kérésre lehet monokróm, vagy színes; lehet vonalas, négyzetrácsos, sima, vagy határidő napló is. A spirál kidolgozása lehetővé teszi a füzet telje átfordítását, így lesz alkalmas rajzfüzetnek is.
Termékskálánkon szerepel hűtőmágnes, söralátét, képeslap, puzzle. Mindezek 3 mm vastag csiszolt bükkfa lapokból készülnek akár egyedi gravírozással vagy festéssel, igény szerint.
Határidőnaplónk többfajta beosztással igényelhetők, heti beosztással, minden oldalát kérésre egyedi logóval is ellátjuk.

Bővebb információt emailben nyújtunk.