Már kisgyermekként a rajzolás volt a kedvenc időtöltésem, óvodás koromban országos rajzversenyt is nyertem. Kamaszként ebbe az irányba szerettem volna folytatni tanulmányaimat, de végül a meg nem értés miatt más szakma felé fordultam.
27 évig teljesen eltemettem magamban a rajzolás iránti vágyamat. Végül 2017-ben a Jóisten  akaratából megismerkedtem azzal az Emberrel, kinek hatására, biztatására újra leültem rajzolni.
2017 októberétől 2018 novemberéig a Potyók festőiskola keretein belül megismerkedtem a különböző technikákkal.
Azóta autodidakta módon képzem magam. Nagy segítség számomra gyermekeim, barátaim és vendégeim támogató biztatása, melyért nagyon hálás vagyok.
Az elmúlt öt évben négy csoportos és tizenkét egyéni tárlatom volt itthon és külföldön egyaránt.
Nagy boldogsággal tölt el, hogy több festményem is mind hazai mind külföldi köz- és magángyűjteményben megtalálhatóak.
Az első alkotói évemben több technikát is kipróbáltam, végül az olaj lett a nagy szerelem számomra.
Egyik büszkeségem a Debrecenről eddig elkészült 41 festményből álló sorozatom.
Mikor alkotok megszűnik számomra a tér és idő. A fehér vászon és a szignózás között eltelt idő számomra egyfajta játék a színekkel és formákkal,terápia a lelkemnek, végre az Álmok útját járom.
Úgy hiszem mindenki életében vannak mélyen elásott, vagy titkon dédelgetett álmok, amik  vagy mert a körülmények nem voltak megfelelőek, vagy nem hittünk magunkban eléggé rejtve maradtak. Én 44 évesen ástam elő ezt az álmom és indultam el a megvalósítás útján. Mindenkit csak bíztatni tudok, mindegy hány évesek vagyunk, hány éve rejtegetünk titkolt vágyakat, merjünk bátrak lenni és Önmagunkért, saját boldogságunk kedvéért váltsuk valóra ezeket a kincseket. Ha pedig ez másoknak is  tetszik, az egy csodálatos dolog.