Ganxsta képregényben

A méltán népszerű zenekarról három részes képregény készül Mester Csaba rajzaival illusztrálva. A történet írója Tóth-Laboncz Attila “Labi”. Az első részben Ganxsta Zolee Dos Diavolos nevű blues formációjának kalandjait láthatjuk. Az alapsztorit a Takács-Koltay Vilmossal, azaz Vilkóval alapított duó első, Egyenesen a mocsárból című lemezének címadó dala ihlette.
A két főhős egy nyertes texasi pókerpartyról menekül, amely verekedésbe torkolt. A Mexikóba tartó útjuk során lerobban furgonjuk, így izgalmas szituációkba keverednek; megküzdenek egy alligátorral, békafejet esznek, moonshine pálinkától kábulnak el. Verekedésektől és csinos nőktől sem mentes kalandok  humoros jelenetekkel tarkítottak.
A hazai képregénykultúra legjobb hagyományait követő, fekete-fehér rajzokból álló Fonett Art kiadvány nem csak a zenekar rajongóinak nyújthat élményt. A  hagyományteremtő szándékkal készült sorozat első példányai hamarosan az ország egész területén, illetve a kiemelt webshopokban is beszerezhetőek lesznek.

Ganxsta képregényrendelés

Az alábbi címen megrendelhető az “Egyenesen a mocsárból” című képregényünk! A képregénytartó fóliába csomagolt füzeteket buborékos borítékban, postai úton szállítjuk!
A megrendelés a fonettdebrecen@gmail.com címen történik.
A képregény ára 2990 Ft/db, a szállítási díj 1200 Ft.

Ugyanitt viszonteladók jelentkezését is várjuk!

_____________________________________________________________________________________________

Esemény

a Dos Diavolos duó a képregény készítőivel, a Master-Lab Comics csapatával

_____________________________________________________________________________________________

Interjú  (2022.11.18)
Sajtótájékoztató a képregény megjelenéséről.